Nubem Telecom amb cobertura al 98% del territori nacional

 

  INCLÒS EN EL PREU TARIFA SUPERAT LÍMIT CONTRACTAT
TARIFA* PREU Min. Veu Min. Veu Europa Establim. Dades €/min €/Establi. SMS SMS/Inter Segueix Navegant
Il·limitada 10GB 11,75 € Il·limitada   Inclòs 10 GB 0,05 € 0,20 € 0,12 € 0,61 € Navega sense talls
1 GB més a 16 kbps

i/o TRIA LLIUREMENT contractar un bo addicional per concloure el mes.
Il·limitada 16GB 15,75 € Il·limitada   Inclòs 16 GB
Il·limitada 25GB 19’75 € Il·limitada   Inclòs 25 GB
Joker 4GB 11,75 € 400 Min. Nacionals + EU* Inclòs 4 GB

* Detalls de les tarifes i els bons: Superades les dades contractades, podrà continuar navegant sense talls fins a 1GB addicional a 16kbps | Tarifes Il·limitada, 5GB, 10G i 16GB, superat el límit màxim de 3000 minuts (6000 en les tarifes Il·limitada 25GB i 35GB) ó 150 destinacions diferents a fixe/mòbil nacional (ús raonable), s’aplicarà la següent tarifa: 5 cént./min · 20 cént./estab. · 12 cént./SMS · 61 cént./SMS internacional | | Tarifes i bons vigents a l’Unió Europea per a ciutadans amb residència a Espanya | Per a usuaris amb residència en un altre pais de la zona EU que contractin serveis a Espanya es considerarà abusiu un consum superior al 50% de tràfic de roaming durant 4 mesos consecutius fora del territori espanyol, podent exigir-li documentació que acrediti la seva residència a Espanya.

Destinacions inclosos en els minuts internacionals, països UE: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg , Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia; ia més Noruega, Islàndia i Liechtenstein.

IVA inclòs

Nubem Dades    
  PREU Min. Veu  
Nubem Dades 1 GB 4,95 € No inclou minuts de trucades

CONDICIONS GENERALS

Tarifa Nubem Dades: Per a línies que tinguin un bo contractat només de dades el consum de veu addicional es tarificarà a : 0,06 € min. / 0,18 € estab. / SMS 0,15 € / SMS Inter. 0,44 €..

Bo Lliure Dades: Una vegada esgotat el bo l'usuari podrà continuar navegant 1GB més a 16Kbps abans de quedar-se sense dades.

Ip estàtica: Per a línies de nubem lliure. 4€ / mensual

Nubem Dades  3 GB 5,95 €
   

IVA inclòs

Serveis Descipció
Números curts 1,75 € Servei que permet crear un grup entre línies fixes i mòbils d'una mateixa empresa perquè puguin dir-entre ells de forma il·limitada. 3,5 € / mes / línia activa.
Multisim 3,5 € Amb el servei Multisim s'associa un mateix número de telèfon a dues SIM
Bo Roaming 100 minuts 35 € Austràlia, Azerbaijan, Xile, Colòmbia, Equador, Israel, Sri Lanka, Nicaragua, Aràbia Saudita, Tailàndia, Turquia, Argentina, Brasil, Canadà, Suïssa, Colòmbia, Costa Rica, Guatemala, Qatar, Uruguai, USA (no prorratejable ni en preu ni en consum.). Bo actiu 30 dies des de la seva contractació.
Bo Roaming Amèrica 200 MB 15 € Canadà, Colòmbia, Costa Rica, USA (no prorratejable ni en preu ni en consum.). Bo actiu 30 dies des de la seva contractació.
Bo Roaming Món 200 MB 35 € Argentina, Brasil, Canadà, Xina, Colòmbia, Costa Rica, Guatemala, Qatar, Suïssa, Uruguai, USA, (no prorrateable ni en preu ni en consum.). Bo actiu 30 dies des de la seva contractació.
Bo Extra Dades 1GB 4,95€ Si un mes et quedes curt de dades, pots afegir qualsevol d'aquests bons. Es desactivaran a la fi del període de facturació i no són prorratables ni en preu ni en consum.
Bo Extra Dades 10GB 10 € Si un mes et quedes curt de dades, pots afegir qualsevol d'aquests bons. Es desactivaran a la fi del període de facturació i no són prorratables ni en preu ni en consum.
100 min. Internacionals* 4,90€ Bo Internacional per a trucades realitzades desde Espanya. Bo autorenovable mensualment i prorratejable en minuts i quota segons data de contractació.
300 min. Internacionals* 11,90€ Bo Internacional per a trucades realitzades desde Espanya. Bo autorenovable mensualment i prorratejable en minuts i quota segons data de contractació.
Bo promocional 3GB 1 € Per 1€/mes afegeix el “bo promocional 3GB” i suma 3GB a la teva tarifa actual per sempre. Promoció d’activació fins a 01/04/2020 i només compatible amb les tarifes il·limitades de veu.

* EUROPA: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta ,, Països Baixos, Polònia, Portugal , Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia; ia més Andorra, Islàndia, Liechtenstein, Mònaco, Noruega i Rússia. AMERICA: Estats Units, El Salvador, Illes Caiman, Montserrat, Bolívia, Bahames, Guatemala, Canadà, Panamà, Antilles Neerlandeses, Paraguai, Hondures, Equador, Mèxic, Colòmbia, Argentina, Guaiana Francesa, Costa Rica, Martinica, República Dominicana, Veneçuela , Bermudes, Illes Verges dels Estats units i Puerto Rico. AFRICA: Sudan, Zàmbia, Uganda, Burundi, Tanzània, Namíbia, Kenya, Egipte, Illes Maurici, Sud-àfrica, Nigèria, Angola, Malawi, Reunió i Comores Mayotte. ÀSIA: Kuwait, Kazakhstan, Taiwan, Japó, Bahrain, Macau, Uzbekistan, Indonèsia, Vietnam, Iran, Laos, Mongòlia, Bangla Desh, Cambodja, Illa de Nadal, Illes Cocos, Malàisia, Brunei, Honk Kong, Índia, Xina, Tailàndia i Singapur.

IVA inclòs


APPS DE CONSUM I APN

LA NOSTRA APP DE CONTROL DE CONSUM
CONFIGURA L'APN DEL TEU MÒBIL

En dispositius iphone / ipad (ios) l’apn es configura automàticament en detectar el canvi de país.

Protocol Roaming iPhone

En cas d’errors de connexió a l’estranger

  1. Contacteu amb nubem telecom per assegurar-vos que teniu activat el servei de Roaming.
  2. Consulteu amb nubem telecom si teniu tarifa plana al país de destí.

 

 

 

 

 

 

En cas d’incidències amb el Roaming amb el vostre iPhone podeu seguir aquests consells per procurar de solucionar-los.

Configureu la vostra selecció d’operador

A vegades cal que seleccioneu manualment l’ operador de dades segons el país de destí.

Per activar i desactivar la selecció automàtica cal que des de l'iPhone, aneu a Configuració> Dades mòbils> Selecció de Xarxa > Activar/Desactivar selecció automàtica

Un cop hàgiu desactivat la selecció automàtica el dispositiu començarà a buscar les xarxes disponibles, us les presentarà en forma de llista i podreu seleccionar la que us convingui segons el país.

Configureu la prioritat de connexió

És possible que tot i tenir xarxa no tingueu dades disponibles al vostre telèfon. Això pot ser perquè l’operador local no té connexió 4G i els iPhone estan preparats per donar prioritat a aquesta xarxa. Per canviar-ho heu de seguir els següents passos:

A l'iPhone, vés a Configuració> Dades mòbils> Opcions. Veuràs una d'aquestes opcions:

LTE o 4G: permet l'ús de dades mòbils a través de xarxa LTE o 4G, si estan disponibles.

3G: permet l'ús de dades mòbils per la xarxa 3G, si està disponible.

2G: permet l'ús de dades mòbils per la xarxa 2G, si està disponible.

Escolliu aquella opció que us permeti connectar-vos als vostres serveis.

Recordeu que el nostre correu d'incidències és el info@nubem.cat

Consells per estalviar dades a l’estranger

Bloqueja l'accés a dades mòbils de les apps

Gràcies a això evitaràs que les apps que vulguis es connectin a Internet a través de la tarifa de dades, cosa amb la qual podràs evitar ensurts en cas de no tenir el roaming inclòs o que estiguin consumint dades innecessàriament durant el viatge i acabin esgotant la tarifa de dades abans del que esperaves.

Per bloquejar l'accés a les apps que vulguis has d'accedir a Configuració - Dades Mòbils i desactivar les apps que vulguis a l'apartat Utilitza dades mòbils per a.

Les apps podran seguir connectant-se a Internet quan l'iPhone estigui connectat a una xarxa WiFi, però no quan ho facin a través de la connexió de dades mòbils (3G, 4G, LTE ...).

Desactiva les actualitzacions automàtiques

mantenir-les actives pot suposar un consum elevat de dades i, a més, en cas de problemes durant l'actualització podries quedar-te sense algun servei que potser necessitis en el viatge.

Per desactivar les actualitzacions automàtiques d'apps has d'anar a Configuració - iTunes Store i App Store i un cop dins desactivar les descàrregues automàtiques d'Actualitzacions. També pots optar, si prefereixes, per simplement desactivar l'opció Utilitza dades mòbils perquè les actualitzacions automàtiques segueixin actives, però es realitzin únicament quan l'iPhone està connectat a xarxes WiFi.

En el nostre Smartphone Android anem a Ajustaments i després a "Més ajustaments" (en algunes versions android no apareix “Més ajustaments”, podeu passar al següent pas).

 

 

Seleccionem l'opció "Xarxes mòbils" o “targeta sim i xarxes mòbils”, en models Xiaomi, posteriorment heu de seleccionar la sim de nubem,

 

 

 

Seleccionem "Noms de punt d'accés"

 

 

Seleccionem la tecla menú de la part inferior o els tres punts que apareixen a la part superior dreta de la pantalla, i seleccionem "Nou APN"

 

 

Posarem en nom "inet" i en l'APN "inet.es"

 

 

 

I així ja estarà finalitzada la programació, només caldrà comprovar que en el nostre mòbil surti el nom de nubemen l'apartat de cobertura. Que gaudiu del vostre operador!

 

 

Protocol Roaming Android

En cas d’errors de connexió a l’estranger

  1. Contacteu amb nubem telecom per assegurar-vos que teniu activat el servei de Roaming.
  2. Consulteu amb nubem si teniu tarifa plana al país de destí i els operadors amb conveni de roaming.
  3. Configureu l’apn, ja que alguns terminals android, sobretot marques com xiaomi,  al fer el canvi d’operador en roaming, elimina la configuració de l’apn i s’ha d’introduir de nou.
  4. En algunes versions de software d'alguns terminals quan estem en roaming, s'ha de configurar també el tipus d'apn com a default.

En cas d’incidències amb el Roaming amb el vostre Android podeu seguir aquests consells per procurar de solucionar-los.

En ocasions (depèn del model de terminal) la línia quan arriba al país de destí, es queda sense servei. Això passa a causa de que el terminal no ha registrat en cap de les xarxes. En aquest cas encara que el client busqui xarxes disponibles, no troba res.

Per a aquest cas el client ha de realitzar uns canvis en el seu terminal:

  • 1. Entrar a l'APP instal·lada "Serveis sim", prémer “Roaming” i seleccionar l'opció “BROKER”.

Posteriorment caldrà:

  • 2. Realitzar una recerca d'operadors de xarxa i connectar-se a una de les xarxes disponibles al país.
  • 3. configurar de nou el perfil d'APN o Punt d'accés: inet.es des dels paràmetres del telèfon
  • 4. IMPORTANT: Recordeu que quan torneu de l’estranger caldrà que torneu a l’APP Serveis Sim i passeu de “BROKER” a “HOME”
 

T'ajudem

Contacta'ns i t'assessorarem