Nubem e-mail

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari,i pot contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’ autorització expressa de NUBEM Si vostè no es el destinatari final, si us plau, el pot eliminar i informar-nos per aquest mateix mitjà.

D’acord amb allò establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’ informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del qual és titular NUBEM amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així como enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.

Tanmateix, l’informem de la possibilitat d’ exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades al domicili fiscal de NUBEM situat a C/ PRAT DE LA RIBA, 3-5 – 08600 – BERGA – BARCELONA.

Si vostè no desitja rebre la nostra informació, pot contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a la següent adreça: info@nubem.cat