operador català de telecomunicacions

El teu operador català de telecomunicacions, prop teu

NUBEM TELECOM és la marca comercial de l’operador de telecomunicacions registrat a la Comissió nacional dels Mercats i la Competència, Inforber Serveis tic, S.L.

Som  especialistes en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Aglutinem una llarga experiència de més de 30 anys en el sector de les TIC, donant cobertura a tota l’àrea geogràfica de Catalunya, amb delegacions a Berga, Manresa i Sant Cugat del Vallès.

Oferim solucions tecnològiques en telecomunicacions de les marques pioneres en el sector, com la distribució i instal·lador Oficial de centraletes Panasonic.

Tenim un ampli coneixement i capacitat tecnològica amb una clara vocació de servei al client. Estem compromesos amb la implementació exitosa de solucions empresarials per a les petites i mitjanes empreses de Catalunya.

Treballem colze a colze amb tu. Som el teu soci estratègic de negoci.  

Analitzem, planifiquem i establim les solucions idònies en Tecnologies de la Informació  i comunicacions centrant tots els projectes en el client i la seva satisfacció.

Gaudim fent la nostra feina, ens apassiona, i cada dia aprenem de noves experiències, i això queda reflectit en la qualitat del nostre treball i servei.

lncg_m77_06
logo