Allarga la vida útil del teu mòbil amb aquests senzills pasos

Hem d’evitar l’exposició directa al sol durant llargues estones és clau per protegir el teu telèfon. Les temperatures extremes poden sobreescalfar els components interns i afectar la bateria. Intenta refredar el mòbil.

No deixis el teu mòbil al cotxe aparcat sota el sol, ja que les temperatures d’un vehicle tancat poden causar danys irreversibles. Si has de portar el teu telèfon al cotxe, col·loca’l en un lloc amb ombra o utilitza una funda que minimitzi l’exposició directa al sol.

Assegurar una adequada ventilació és important per mantenir la temperatura baixa. També, fes servir fundes transpirables que permetin la circulació de l’aire i dissipar la calor generada pel telèfon.

Desactiva funcions innecessàries com el Bluetooth o el GPS per reduir la generació de calor. Ajusta la brillantor de la pantalla per estalviar bateria i minimitzar l’estrès tèrmic.

Mantenir el teu telèfon actualitzat és essencial per optimitzar el rendiment i la seguretat. Instal·la les últimes actualitzacions del sistema operatiu i les aplicacions per millorar el funcionament del dispositiu.

En conclusió, protegir el teu telèfon mòbil durant l’estiu és crucial. Evita l’exposició directa al sol, mantingues el dispositiu ventilat, desactiva funcions innecessàries i mantén el software actualitzat. Amb aquestes mesures, podràs gaudir del teu telèfon sense preocupar-te pels danys causats per la calor de l’estiu.