Número virtual internacional, la millor opció si tens clients internacionals

83_blog_numero_internacional

Avui en dia, disposar d’un número virtual internacional, és indispensable per a les empreses que treballen a l’estranger. La globalització, les facilitats en l’àmbit comercial com la reducció d’aranzels, la facilitat d’arribar i vendre arreu del món gràcies a Internet i a la venda online, i la necessitat de fer créixer el negoci ha portat a moltes empreses a traspassar fronteres i introduir-se en mercats internacionals per expandir el seu negoci i fer créixer els seus ingressos.

Aquest fenomen és perfecte pel creixement econòmic d’una empresa, i al mateix temps per contribuir al creixement econòmic d’un país. Ara bé, cal fer bé les coses per fer-se un lloc en el mercat, guanyar-se la confiança dels nous mercats i el nou públic. Per a això cal cuidar tots els aspectes que contribueixen a generar aquesta confiança i que ens permetin, al seu torn, atendre els clients internacionals d’una manera més directa i propera. En aquest sentit, un element indispensable és comptar amb un número virtual internacional.

Un número virtual internacional és un número fix natiu del país d’origen, és a dir que té un prefix del país amb el qual s’estableixen relacions professionals, però que és virtual. Que sigui virtual significa que està allotjat al núvol i funciona desviant les trucades rebudes a una línia del país al que tenim la seu principal.

A més, el funcionament del número virtual internacional permet identificar la trucada i el país de procedència.

Per exemple, si una empresa té el seu negoci a Espanya i necessita tenir una línia francesa perquè part de si negoci està a França, el que tindrà serà un o diversos números de telèfon francesos amb prefix de la ciutat o zona que desitgi. D’aquesta manera, totes les trucades procedents de França que entraran s’hauran realitzat mitjançant el número de telèfon francès, però en realitat l’empresa estarà rebent aquestes trucades a les seves oficines d’Espanya.

La internacionalitat dins de l’empresa és una opció molt més econòmica de tenir una oficina a cada país en què es vulgui obrir mercat. Per als clients, també és una opció més econòmica que una trucada internacional, ja que amb un número virtual internacional, els clients estaran fent una trucada amb cost local.
Si pensem en la gestió de les trucades entrants, el número virtual internacional permet configurar locucions en la llengua escollida per atendre els clients segons el país de la trucada, transmetent així major proximitat i confiança amb els clients.

L’experiència dels nostres clients ens demostra que treballar amb un número virtual internacional és un element generador de confiança entre els seus clients. El fet que aquests puguin trucar i resoldre els seus dubtes, a través d’un nombre local o amb prefix del mateix país facilita, el contacte, la sensació de proximitat i, en definitiva, la confiança dipositada en l’empresa