Amb la popularitat creixent dels jocs en línia i les plataformes de streaming, una connexió d’internet robusta és essencial per garantir una experiència de joc fluida i satisfactòria.

La latència, mesurada com a ping, és el temps que tarda la informació a viatjar des del teu dispositiu fins al servidor del joc i tornar. Una latència baixa és crucial per a jocs de ritme ràpid com els shooters en primera persona, on mil·lèsimes de segon poden significar la diferència entre guanyar o perdre.

L’amplada de banda determina la quantitat de dades que es poden transferir per segon. Una amplada de banda més alta permet descarregar actualitzacions de jocs, contingut addicional i transmetre partides en línia amb més eficàcia.

Una connexió estable evita les desconnexions inesperades durant una partida, garantint una experiència de joc consistent. A Catalunya, les companyies de telefonia ofereixen diferents tarifes de fibra òptica per garantir una connexió estable. Nubem no n’és una excepció.

Les velocitats de descàrrega i càrrega ràpides són essencials per descarregar jocs nous, actualitzacions i compartir la teva jugabilitat en plataformes de streaming.

Mentre que els jocs fora de línia no requereixen connexió a Internet, els jocs en línia necessiten una connexió fiable per interactuar amb altres jugadors i servidors de jocs.

Les plataformes de streaming de jocs com Google Stadia o NVIDIA GeForce Now requereixen una connexió ràpida i fiable per proporcionar una experiència de joc en línia d’alta qualitat.

Les tecnologies com el 5G i la fibra òptica estan millorant l’accés a Internet i reduint la latència a Catalunya, revolucionant l’experiència dels videojocs en línia.

La qualitat de la connexió a Internet és un factor determinant en la qualitat de l’experiència dels videojocs. Amb l’evolució constant de la tecnologia d’internet i el creixement dels jocs en línia i les plataformes de streaming, garantir una connexió ràpida i fiable és més important que mai per als jugadors a Catalunya. A més, amb les noves ofertes de tarifes de mòbil i fibra òptica proporcionades per les companyies de telefonia catalanes, els jugadors tenen ara més opcions que mai per connectar-se i gaudir dels seus jocs preferits.

A Nubem estem preparats perquè gaudeixis de tota l’experiència en els teus jocs. Contacta’ns i guanya!